zalm snacks hond - snurk vissnacks - gedroogde vis hond – hondensnack – natuurlijke hondensnacks

Geniet van gezonde vis met Sn’urk!

Op zoek naar een gezonde hondensnack? Maak kennis met Sn’urk! Sn’urk is een heerlijke lijn vissnacks, uit Urk. Deze smakelijke snacks voor de hond bestaan uit gedroogde vis en zijn geheel natuurlijk. Dit betekent dat ze gemaakt zijn zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Ook zijn ze uiteraard graanvrij!

Waarom vissnacks voor de hond? Naast natuurlijk en gewoon heel erg lekker zijn de Sn’urk-producten een gezonde traktatie voor de hond. Vis zit bomvol essentiële vetzuren, zoals Omega 3 en 6. Omega 3 en 6 zijn bij de meeste hondenbaasjes bekend om het effect op de huid en vacht: deze essentiële vetzuren zijn ontstekingsremmend en zorgen voor een rustige huid en een gezonde, glanzende vacht. Ook ondersteunt Omega 3 bijvoorbeeld het hart en helpt het de gewrichten soepel te houden.  Daarnaast is vis een makkelijk verteerbaar eiwit en ook geschikt voor wat gevoeligere honden, en natuurlijk helpt kauwen op vis het gebit te verzorgen. Kauwen is een natuurlijke behoefte voor de hond en door de wrijving langs de tanden kan kauwen op deze snacks helpen tandplak en tandsteen te verminderen. Bovendien is kauwen een belangrijk middel om verveling tegen te gaan en de hond lekker bezig te houden!

Wat is er zoal te krijgen van Sn’urk?

Wat is er zoal te krijgen van Sn’urk? Door de grote diversiteit aan vissnacks is er voor iedere hond wat wils. Baasjes en honden die de voorkeur geven aan snacks uit één enkele eiwitbron, kiezen voor bijvoorbeeld de gedroogde zalmhuid bites, hele schol of gedroogde sprot. Viervoeters op zoek naar een smaaksensatie kiezen voor de lekkerbekkies, visburgers of vissnoepjes. En wie verrast wil worden, gaat voor de gedroogde vissnacks of catch of the day. Of de hond dus gek is op witvis, zalm, een hele schol of graag geniet van variatie, met Sn’urk kan het allemaal!

gedroogde vis hond - snurk vissnacks - natuurlijke hondensnacks – gezonde hondensnack