Bio natvoer - natuurlijk natvoer hond - biologisch vers vlees hond - biologisch hondenvoer

Hoogwaardig natvoer Lila Loves It

Alle LILA LOVES IT natvoermenu’s en pure vleesvarianten zijn ontwikkeld door een dierenarts in samenwerking met hondenvoedingsexperts en bestaan ​​uit regionale biologische groenten en vlees uit verantwoorde veehouderij. Deze kenmerken zich door een ideale verhouding van vlees, voedingsstoffen en mineralen, die optimaal is afgestemd op de gezonde voeding van uw hond.

Voedsel van hoogste kwaliteit

Het doel van LILA LOVES IT is om voedsel van de hoogste kwaliteit te produceren voor uw trouwe viervoeter. Voor de hoofddierenarts bij LILA LOVES IT is het van het grootste belang om een ​​compleet voer met alle belangrijke voedingsstoffen te ontwikkelen en aan te bieden. Hiervoor kan je vertrouwen op de natvoeding, zowel in de samenstelling van de grondstoffen als in hun werking. Ze staan voor het produceren van voer van de hoogste kwaliteit. Ze vinden het bij LILA LOVES IT van het grootste belang om een ​​compleet voer met alle belangrijke voedingsstoffen te ontwikkelen en aan te bieden. Hiervoor kan je vertrouwen op de natvoeding, zowel in de samenstelling van de grondstoffen als in hun werking.

Bio natvoer - natuurlijk natvoer hond - biologisch vers vlees hond - biologisch hondenvoer
biologische hondenvoeding - natuurlijk natvoer – biologisch vers vlees hond - biologisch hondenvoer

Kwaliteit

Het LILA LOVES IT natvoer wordt geproduceerd in een betrouwbare productiefaciliteit voor biologische voeding in Beieren. Om de hoogste kwaliteit van de voeding van uw hond te garanderen, voeren zij regelmatig externe en onafhankelijke interne kwaliteitscontroles uit.

Van nature duurzaam

Bij Lila Loves It vinden ze zorg essentieel omdat het een belangrijke bijdrage levert aan het holistische hondenwelzijn. Onze acties moeten bijdragen aan een wereld die het waard is om in te leven voor alle levende wezens. Daarom heeft Lila Loves It zich gecommitteerd aan het UN Global Compact.

biologische hondenvoeding - natuurlijk natvoer – biologisch vers vlees hond - biologisch hondenvoer