Flip book element

Regazi Touw Dummy hondenspeelgoed paars

8,95

Regazi Touw Dummy paars

Heerlijk hondenspeelgoed. Een vrolijk gekleurd touw om heerlijk mee te gooien, trekken, apporteren en zwemmen. Duurzaam en ontworpen om perfect om mee te kunnen gooien en apporteren. Door het touw is hij ook erg geschikt voor trekspelletjes en hij blijft drijven op het water. Je kunt er lekker ver mee gooien. Hij is ook nog eens makkelijk vast te pakken voor de hond.
Net als bij elk hondenspeelgoed, is het belangrijk om uw hond in de gaten te houden tijdens het spelen met dit honden speelgoed.
Deze hondenspeeltjes zijn gemaakt van PPM touw (Polypropylene Multifilament). Dit touw is soepel en voelt zacht. Het is licht en neemt zeer gering water op. PPM touw blijft drijven, droogt snel en wordt niet snel vies. PPM touw is goed bestand tegen schimmel. Het bevat geen giftige stoffen en is dus veilig voor mens en dier (OEKO-TEX® keurmerk).
Deze speeltjes zijn machine wasbaar op 30 graden.

Kenmerken apporteer speelgoed hond
  • het touw is soepel en zacht
  • licht gewicht speelgoed en blijft drijven
  • wasbaar op 30 graden
  • bevat geen giftige stoffen
  • veilig voor mens en dier
Meer informatie

Kong Classic Rood

Kong Rood – een Amerikaanse Original.

In 1976 vestigde Kong “de standaard” voor een duurzaam en therapeutisch hondespeeltje.
Vandaag worden Kong speeltjes enthousiast gebruikt en aangeraden door dierenartsen, therapeuten, trainers, professionelen en tevreden klanten over heel de wereld.
Miljoenen en miljoenen honden hebben bevestigd dat Kong “Het beste hondespeeltje ter wereld is”!

Artikelnummer: 10898 Categorie:
Meer informatie

Osaka Entry Tee Superdry

29,00

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum iaculis massa nec velit commodo lobortis. Quisque diam lacus, tincidunt vitae eros porta, sagittis rhoncus est. Quisque sed justo a erat lobortis gravida.

Categorie: Tags: , , ,
Meer informatie

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.