Puzzelen met je hond

Heerlijk puzzelen met je hond is erg leuk om samen te doen. Doordat je samen puzzelt, bouw je een goede band op. Door samen te puzzelen kun je jouw lieve viervoeter ook allerlei dingen leren. Honden die wat angstig zijn, kunnen leren wat meer vertrouwen te krijgen, doordat ze nieuwe dingen ontdekken. Honden die wat druk zijn, leren wat meer geduld te hebben tijdens het puzzelen. 
Wij hebben een leuk assortiment met puzzels. We hebben puzzels in verschillende niveaus, van wat makkelijker, tot uitdagendere puzzels. 

Hondenpuzzel Dog Smart composiet

Daag jouw lieve viervoeter uit met deze leuke Dog Smart composiet puzzel. Deze leuke puzzel is zeer geschikt voor de beginnende puzzelaar. Bij deze puzzel staat belonen centraal. De lekkernij wordt verstopt en uw viervoeter wil het vinden. De beloning volgt als hij het lekkers heeft gevonden en hij het lekkers op mag eten én complimenten krijgt van het baasje. Hij zal steeds beter zijn best willen doen.

mentale spellen hond - denkspellen hond – hondenpuzzel – honden denkspel - hondenpuzzels
Nina Ottosson hondenpuzzel - denkspellen hond – hondenpuzzels – honden puzzel voor honden

De Dog Brick hondenpuzzel

De Dog Brick is de ideale manier om de hond te verwennen en verveling te voorkomen terwijl u de band tussen u en uw hond versterkt. Plaats lekkernijen in de compartimenten van basis- en schuifblokken en bedek de middelste compartimenten met de botten (puzzelstukjes). Hoe meer bedekte compartimenten, hoe moeilijker de puzzel zal zijn! Laat het spel beginnen! Toon uw hond hoe het spel werkt en moedig ze aan om de lekkernijen te vinden. Honden zijn slimmer dan je denkt. Soms moeten we ze gewoon leren hoe het werkt! Laat een aantal van de botten los en draai de blokken open om de interesse van uw hond te verkrijgen.

Hondenpuzzel Wobble Bowl

De Wobble Bowl is een uitdagend intelligentiespel voor de hond. Hierbij moet de hond de bak laten bewegen om het voer eruit te krijgen. Jouw hond zal mentaal én lichamelijk uitgedaagd worden met dit leuke spel! De hond moet de wiebelende voerbak heen en weer bewegen om te zorgen dat het voer eruit valt. Dit zorgt dat de hond actief bezig is met het verkrijgen naar eten. Leuk om te gebruiken met beloningen, maar ook geschikt om de dagelijkse brokjes in te geven. Dit helpt honden met overgewicht met meer bewegen en gematigder eten. Het gaat schrokken tegen en voorkomt verveling. Hij is gemakkelijk te vullen en af te sluiten met de stopper aan de bovenkant. Goed voor urenlang speelplezier en de perfecte manier om verveling tegen te gaan!

Denkspellen hond - Nina Ottosson hondenpuzzel - hondenpuzzels – honden puzzel voor honden
Nina Ottosson hondenpuzzels - denkspellen hond – hondenpuzzel – honden puzzel voor honden

Dog Treat Tumble bal

Voor de actieve honden hebben we een leuke puzzelbal in ons assortiment. Deze bal rolt alle kanten in en de hond rent er heerlijk achteraan en met enig geluk valt het lekkers eruit als de bal op de goede kant rolt. Vul deze stuiterende en rollende bal met jouw hond zijn favoriete snacks en zie hoe hij speelt en puzzelt om deze te pakken te krijgen. Op deze manier voorkom je verveling en train je tegelijkertijd de hond zijn geest en lichaam.

Multipuzzle

De meest uitdagende puzzel tot nu toe! Dit spel bestaat uit verschillende elementen. Er moet geschoven én gedraaid worden. Dit stimuleert de hond mentaal en vraagt om probleem oplossend gedrag. Een uitdagend spel waar jouw hond lekker een tijdje zoet mee zal zijn! Het is zowel te gebruiken voor snacks als voor het dagelijkse voer. Bij gebruik met het dagelijkse voer voorkom je schrokken. Ook zorg je dat de hond langere tijd actief bezig is met het zoeken naar eten. Dit gaat verveling tegen. Het zorgt voor een gezondere en gelukkige hond! Ook zeer geschikt voor de gevorderde deelnemer. Een ideale bezigheid voor honden die langere tijd alleen thuis moeten blijven.

Honden denkspel - Nina Ottosson hondenpuzzel - hondenpuzzels – honden puzzel voor honden
Hondenpuzzels Nina Ottosson - honden denkspel - denkspellen hond – hondenpuzzel

Hondenpuzzel Challenge slider

En nog een uitdagende puzzel! Met 24 verborgen snoep compartimenten. De hondenpuzzel houdt de geest van uw hond bezig. In dit spel moeten honden elke schuifregelaar één voor één in verschillende richtingen bewegen. Zo kunnen ze de verborgen lekkernijen vinden. Schuif, vindt een beloning en herhaal! Dit stimuleert de hond mentaal en vraagt om probleem oplossend gedrag. Een uitdagend spel waar jouw hond lekker een tijdje zoet mee zal zijn! Het is zowel te gebruiken voor snacks als voor het dagelijkse voer. Bij gebruik met het dagelijkse voer voorkom je schrokken. Ook zorg je dat de hond langere tijd actief bezig is met het zoeken naar eten. Dit gaat verveling tegen. Het zorgt voor een gezondere en gelukkige hond! Een ideale bezigheid voor honden die langere tijd alleen thuis moeten blijven.

Kong Wobbler

De Wobbler is een KONG-gevormd speeltje dat voedsel afgeeft en een voerbak die rechtop staat totdat het door de poot of de neus van een hond wordt omgeduwd en voedsel afgeeft terwijl het wiebelt, draait en rolt. Door de onvoorspelbare bewegingen blijft het speeltje een uitdaging, zelfs voor de ervaren Wobbler-gebruikers. Gebruik de Wobbler als een alternatief voor de hondenbak en om te helpen voertijd uit te breiden en je hond te laten bewegen. De Wobbler is een goed alternatief voor de gewone voerbak. Uw hond moet werken voor zijn eten en het is nog leuk ook! Hij doet graag zijn best om al dat lekkers eruit te krijgen.

Kong wobbler hondenpuzzel - honden puzzel - denkspellen hond – mentale spellen hond
Honden denkspel - Nina Ottosson hondenpuzzel - hondenpuzzels – honden puzzel voor honden
Kong wobbler hondenpuzzel - honden puzzel - denkspellen hond – mentale spellen hond
Nina Ottosson hondenpuzzel - denkspellen hond – hondenpuzzels – honden puzzel voor honden