Herrmann’s hondenvoer, smakelijk en puur

herrmann's hondenvoer - herrmanns hond - herrmanns voer hond

Herrmann’s hondenvoer.

Onze eigen Labradoodle was een moeilijke eter. Steeds opnieuw raakte ze uitgekeken op haar voer of vers vlees. Toen ontdekte we Herrmann’s hondenvoer. We gebruiken vaak de pakketten met verschillende smaken. Zo kan onze Labradoodle elke keer een andere smaak eten en dat vindt ze heerlijk! Ze eet weer zonder problemen. Met veel zin staat ze nu te wachten tot we haar bakje voer klaargemaakt hebben. Als de zakjes leeg zijn, likt ze deze met smaak helemaal leeg tot het laatste stukje!  De goede kwaliteit van Herrmann’s hondenvoer, hun filosofie en omdat onze hond er zelf zo enorm gek op is, konden we niet anders, dan het prachtige hondenvoer in ons assortiment opnemen.

Herrmann’s produceert de beste kwaliteit biologisch hondenvoer. Het biologische hondenvoer bestaat uit natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Het biologische hondenvoer heeft een hoog vleesgehalte. Het is geschikt voor honden van alle leeftijden. Herrmann’s heeft een aantal puur vlees smaken in het assortiment die uitstekend kunnen worden ingezet bij honden met een allergie. Herrmann´s gebruikt alleen de beste ingrediënten en er worden geen vleesmeel of afvalproducten gebruikt voor de voeding. Herrmann’s verzekert dat zij puur en transparant produceren voor een optimale verzorging van uw huisdier. Dat betekent; alleen de ingrediënten die op de etiketten in de samenstelling worden vermeld, zijn inbegrepen. Het vers verwerkte vlees is voornamelijk afkomstig van gecertificeerde biologische bedrijven. Vis komt van duurzame visserij. Wild, schapen, geiten en paarden uit hun natuurlijke omgeving. Biologisch, regionaal en duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Herrmann’s.

https://www.basi-honden-benodigdheden.nl/product-category/hondenvoer/natuurlijk-hondenvoer/

                                           herrmann's hondenvoer -herrmanns voer hond - herrmanns hond - Beste natvoer hond

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Protected, Copyright!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.