Bedrukte reflecterende hondenhesjes

honden-trainingsvest-hond-reflecterend-hondenhesje

EEN HONDENHESJE ALS GOED HULPMIDDEL

Een assistentiehond is een gewone hond, maar heeft een speciale opleiding gevolgd op zijn taken te kunnen volbrengen.
Helaas worden dagelijks veel assistentiehonden afgeleid van hun taken.

Een hulphond zorgt vaak voor vertedering, maar zeker ook bewondering. Wat logisch is, want ze doen fantastisch werk! Toch zijn de honden hard aan het werk en mogen niet afgeleid worden.
Daarom hebben deze hulphonden een dekje of hondenhesje aan met daarop een tekst zoals “niet aaien” of “in training”.

De tekst is bedoelt om de hond te negeren, er geen aandacht aan te schenken, want de hond is immers heel hard aan het werk.

Het is voor de hulphond heel vervelend als hij afgeleid wordt van zijn werk, hij is immers hard aan het werk. Het kan daarnaast ook nog eens gevaarlijke situaties opleveren.
De hond kan, doordat hij afgeleid werd, zorgen dat de begeleider ergens tegenaan loopt. Of dat de begeleider zich bezeerd, doordat de hulphond afgeleid werd.

Daarom is dit hondenhesje een goed hulpmiddel en kan bedrukt worden naar wens. Zie de voorbeeldfoto’s voor enkele mogelijkheden.

Uiteraard is het ook te bedrukken voor een hond die niet in training is, maar het gewoon leuk vinden om de naam van de hond er op te laten drukken.

https://www.basi-honden-benodigdheden.nl/product-category/reflecterend-hondenhesje/

honden-trainingsvest-hond-reflecterend-hondenhesje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Protected, Copyright!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.