Hondenriem handgemaakt

hondenriem handgemaakt - hondenlijn - hondenlijnen - riem hond - hondenriem zwart

Hondenriem handgemaakt

Bij Basi hebben we prachtige, handgemaakte hondenriemen. Ze zijn gemaakt van soepel gevlochten touw. We hebben hondenriemen in allerlei kleuren.
De lijnen zijn lichtgewicht, drogen snel op en worden niet snel vies. Het PPM touw is voorzien van een (OEKO-TEX®) label wat er op wijst dat het touw niet giftig is en veilig is voor mens en dier. Ze zijn wasbaar op 30º. Alle verbindingen zijn dubbel vast genaaid, zodat het touw bij het handvat en de musketon zeer stevig verbonden is.
Doordat de lijn zo soepel is, stop je deze gemakkelijk in je jaszak.

Jachtlijn

Ook hebben we een jachtlijn in ons assortiment. Een hele fijne jachtlijn voor de training of tijdens de dagelijkse wandeling. De sliplijn is gemakkelijk af te doen en doordat de jachtlijn zo soepel is, stop je hem gemakkelijk in je jaszak.
Een jachtlijn is een hele simpele riem met aan het eind een lus. Deze lus gaat over het hoofd van de hond heen.

De hondenriemen zijn te gebruiken voor een wandeling, maar zijn ook erg geschikt als agilitylijn of retrieverlijn tijdens de training.

https://www.basi-honden-benodigdheden.nl/product-category/hondenriem/

jachtlijn-retrieverlijn-agilitylijn

Vakantie Basi


Let op: Bestellingen worden t/m zaterdag 20 juli nog verstuurd. Daarna gaat Basi even twee weken dicht. Bestellen kan gewoon, echter worden de bestellingen hierna, per 5 augustus a.s. weer verzonden.

Dit zal sluiten in 0 seconden

error: Protected, Copyright!
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.