Nieuwe hondenriemen

hondenriem-hondenlijn-jachtlijn-sliplijn-agilitylijn-retrieverlijn

Hondenriem hondenlijn

Ons assortiment is uitgebreid met verschillende kleuren hondenlijnen. Een fijne hondenriem van soepel gevlochten touw. Een mooie hondenriem met vrolijke kleuren. De hondenlijn is lichtgewicht, droogt snel en wordt niet snel vies. Een mooie handgemaakte hondenriem. De lijn ligt lekker in je hand. Van dit merk hebben we ook handgemaakte halsbanden in het assortiment. De hondenlijn is in vier lengtes verkrijgbaar.

Fijne hondenlijn

Het is een hele fijne lijn voor de training of tijdens de dagelijkse wandeling. De sliplijn is gemakkelijk af te doen, en doordat de jachtlijn zo soepel is, stop je hem gemakkelijk in je jaszak.

Zonder schadelijke stoffen

Een jachtlijn is een hele simpele riem met aan het eind een lus. Deze lus gaat over het hoofd van de hond heen. De hondenlijn is voorzien van een (OEKO-TEX®) label wat er op wijst dat het touw niet giftig is en veilig is voor mens en dier. Wasbaar op 30ºC. Alle verbindingen zijn dubbel vast genaaid, zodat het touw bij het handvat en de ring zeer stevig verbonden is. Neem snel een kijkje op onze website voor alle mooie riemen die we in ons assortiment hebben! #hondenlijn #agilitylijn #jachtlijn #sliplijn #jachtlijnMetStop #hondenriem #hondenriemen #jachtlijnHondMetStop #retrieverlijnDubbeleStop #jachtlijnMetDubbeleStop #jachtlijnMetStop #mooieHondenriem #leukeHondenriem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Protected, Copyright!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.