De mooie Lickimat

lickimat-hond-lickimat-slomo-lickimat-splash

Lickimat

Wat een ontzettend mooie product is de lickimat! Een mooie uitvinding die erg populair is. De lickimat zorgt ervoor dat honden kunnen kalmeren. Het likken heeft namelijk een rustgevende en ontspannende werking. Hij werkt ook handig bij honden die schrokken tijdens de maaltijd. Door gebruik te maken van de lickimat gaat het eten namelijk langzamer.

Afwisselende maaltijd

In de voermat kun je zowel nat- als droogvoer doen. Zo wordt het ook nog eens een afwisselende maaltijd!
De lickimat kan ook in de diepvries, zo kun je de hond in de zomer laten genieten van een heerlijke verfrissende traktatie!
Door de vorm, verschillende patronen en texturen gaat het voer in alle hoekjes zitten, daardoor is de hond wel even zoet met de lickimat.

Ideaal tegen verveling

Verrijk de etenstijd voor honden. De LickiMat Slomo is ideaal om de verveling te doorbreken. Perfect voor het combineren van natvoeding en brokjes. Een gezond en leuk alternatief voor een voerbak voor honden. In de stevige Lickimat zijn vier vakjes zijn te gebruiken voor natvoeding en brokjes. Smeer met de achterkant van een lepel natvoeding, bijvoorbeeld Herrmanns natvoer, uit over de oppervlakte van de Lickimat. In de andere vakjes stop je heerlijke beloningssnoepjes, bijvoorbeeld van O’Canis. Daarna is het smullen maar voor uw trouwe viervoeter!

Lickimat Splash

We hebben ook de lickimat Splash in ons assortiment. De Splash is de enige LickiMat met een zuignap. Deze lickimat is fijn voor honden die normaal niet van wassen of trimmen houden. Op deze manier kun je jouw hond bezighouden terwijl jij hem aan het wassen, kammen of trimmen bent! De LickiMat Splash kan met de grote zuignap bevestigd worden aan alle gladde oppervlakken. Vul de LickiMat met lekkers en was, kam of trim daarna op een ontspannen manier je lieve viervoeter.

lickimat-hond-lickimat-slomo-lickimat-splash
error: Protected, Copyright!
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.